top of page
Søk

Ny visuell identitet til BCM

BCM er Norges fremste kompetansemiljø innen kommunal finansforvaltning og jobber med over 100 ulike kommuner i Norge, samt rådgivning til blant annet Oslo Børs. I forbindelse med sitt 30 års jubileum ønsket de ny profil og nettside, og FLY fikk jobben. Det har vært en spennende prosess å bistå denne flotte kunden med ny visuell identitet, foto og informativ nettside.


FLY har satt sammen en kommunikasjonsmanual for strategi og en brand guide med ny logo- og visuell identitet. BCM ønsket å beholde sitt spesialdesignede våpenskjold fra den gamle logoen. Vi valgte derfor å bruke en elegant seriff-font som passet godt til våpenskjoldets detaljer og som skaper et moderne, stilsikkert preg. Vi har også designet ny nettside, powerpoint-mal og ulike trykksaker. Vår flinke fotograf Christina Gjertsen har tatt flotte bilder til den nydesignede nettsiden. Bare se nedenfor her!


Ta gjerne kontakt om du ønsker en uforpliktende prat om profil, foto, nettside eller øvrig innhold - vi venter på deg!Comments


bottom of page