PERSONVERN + COOKIES

Her vil vi gi deg en enkel forklaring på hvorfor vi samler inn personopplysninger og hvordan vi håndterer dem. 

1. Formålet med opplysningene?

Vi samler bare inn personopplysninger når det er nødvendig, f.eks. for å få statistikk og opplysninger som forbedrer siden og brukeropplevelsen din. 

2. Hva slags informasjon samler vi inn?

Personopplysningene vi samler inn og behandler kan være tekniske opplysninger som for eksempel hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, IP-adressen og type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem.​ Nettsideleverandøren Wix bidrar med å behandle personopplysningene i henhold til en databehandleravtale for drift av nettsider og underliggende datasystemer. 

3. Hva er informasjonskapsler (cookies)?

Cookies er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. Ved å bruke nettsiden vår, samtykker du til at det blir lagt cookies, ettersom de fleste nettleserne automatisk aksepterer cookies. Cookiene vi bruker nødvendige for å sikre at siden fungerer som den skal, og av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis du ikke vil akseptere bruken av cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. På nettvett.no ser du hvordan du gjør det.

Men det kan bety at nettsiden ikke fungerer optimalt.

4. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med innsamlingen. Dette er i forhold til nettsideleverandørens retningslinjer.

 

5. Hvem kan informasjonen deles med?

Opplysningene vil være tilgjengelig for oss i FLY AS. Vi kan også bruke en leverandør til å utføre tjenester for oss eller på våre vegne til overnevnte formål.

Vi selger aldri dine personopplysninger til tredjepart. Men vi kan oppgi opplysninger når det er pålagt ved lov. Vi kan for eksempel gi opplysningene dine til myndighetene av sikkerhetshensyn. 

6. Andre formål

Dersom vi ønsker å bruke personopplysningene dine til andre formål enn de er samlet inn for, ber vi deg om samtykke. 

7. Dine rettigheter til innsyn, sletting og eventuelt flytting

Du har rett på informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Vi kun tekniske opplysninger, og har ingen opplysninger som kan spores tilbake til sensitiv persondata. Ønsker du innsyn, eller vil at noe skal slettes eller rettes, tar du kontakt med oss: post@flyas.no.

Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen vår av personopplysningene dine.