top of page
Søk

Ønsker mer modighet og gnist velkommen!

Heidi er intervjuet i bransjemagasinet KOM24, og ble blant annet spurt om hva som kjennetegner god kommunikasjon, og hva som er den største utfordringen i bransjen. Selv om det kanskje ikke ser sånn ut på overskriften, er hun både imponert og inspirert av mange i kommunikasjonsbransjen.

Hva liker du best med jobben din?

– Jeg synes det er utrolig spennende å lære nye bransjer å kjenne. Jeg er en «lett-antennelig» person, og blir fort engasjert og interessert i ulike fagfelt. I denne jobben får jeg lære enormt mye forskjellig, det elsker jeg. Når jeg får ta del i kompliserte strategiske prosesser, er jeg også veldig fornøyd. Jeg liker skikkelige utfordringer!

Hva er god kommunikasjon?

– Ekthet. Ærlighet. Tydelighet. Mange burde ha skrelt av mange ord og lag, og vært mer direkte og rett på sak. Det er mye tåkeprat, innøvd retorikk og buzzord som tilslører det egentlige budskapet. Jeg synes også at skikkelig god kommunikasjon kjennetegnes av glimt i øyet, og gjerne litt humor når det passer seg.

Du kan lese mer av intervjuet her.

Comments


bottom of page