top of page
Søk

Fastavtale - verdiskaping over tid

Er det ikke godt å kunne outsource oppgaver til de som er best på noe av og til? Da får du også tid til det du er flinkest til - og det du liker best. De fleste ønsker gjerne å få tid til kommunikasjon og markedsføring og sosiale medier, men ofte går det ikke. Det blir kanskje glemt eller skjøvet på?


Vi i FLY har drevet med digital markedsføring og kommunikasjon i snart 13 år, og har fått veldig god erfaring med å bygge merkevarer. Vi følger med på målgruppen din og hvilke sosiale kanaler som er mest treffsikre og ikke minst hvordan man skal kommunisere i hver enkelt kanal. I tillegg har vi med lang fartstid opparbeidet oss en perfekt "drifts-rigg" for produksjon og distribusjon. På den måten får vi et godt og enkelt system som faktisk fungerer over tid!


Derfor har vi troen på fastavtaler som bygger opp satsningen over tid. Da får man både en helhetlig kommunikasjon, en jevn frekvens med kvalitet som jobber med algoritmene. Det er den måten vi bygger opp et forhold til målgruppen, øker synlighet og styrker merkevaren. Hos oss i FLY får du en strateg, en prosjektleder, en kommunikasjonsrådgiver, en fotograf, en grafisk designer, en tekstforfatter og flere innholdsprodusenter i et team. Ikke minst har vi vært innom de fleste type bransjer og lærer fort innen ditt spesifikke fagfelt. Hvis du ansetter en ressurs internt, skal det godt gjøres å få alle fagdisiplinene i et menneske.Fast månedsavtale - hvordan fungerer det?

  • Innholdsproduksjon: Ved bruk av velprøvde verktøy og gode systemer produserer vi innhold for 1 - 2 måneder om gangen med en variasjon av temaer som er relevante. Ut i fra budsjett og ønske tilrettelegger vi for antall innlegg. Noen ønsker 1 innlegg pr. uke, andre velger 10 innlegg i måneden, noen midt i mellom. Vi anbefaler uansett en jevn flyt gjennom måneden og hele året. Vi kommer med en konkret anbefaling når vi vet deres ambisjonsnivå og hvem som er målgruppen deres. I tillegg til tilpasset og god tekst varierer vi ved å bruke bilder, video- og grafiske elementer.


  • Fotografering: I teamet har vi noen av de beste fotografene i Bergen - og kvalitet i foto er blitt vårt varemerke som gir oss hjertebank. Vi er svært opptatt av estetikk, visuell stil og gripende detaljer som forteller historier og vekker merkevaren til live. Når vi lager månedsavtaler, blir vi enige med kunden om foto skal være en del av pakken eller om det blir en bestilling utenom ved behov. Her er vi fleksible, men er det noe vi sterkt anbefaler så er det å fylle opp bildebanken - da blir det så mye lettere å lage innhold, ikke sant?


  • Godkjenning: Når innholdet er laget, kan du som kunde enkelt gå inn i systemet for å se gjennom månedens innhold og godkjenne. Vi pleier å ha en kontinuerlig dialog med for tilbakemelding og eventuelle endringer i korrekturen. Ved behov kan vi også sette opp månedlige redaksjonsmøter.  • Forhåndsposting: Etter godkjenning, forhåndsposter vi innholdet i de ulike kanalene. Gjennom måneden holder vi nøye øye med at alt går sin gang og blir postet på riktige tidspunkt. Skulle det oppstå noe uventet, feilinformasjon eller man ønsker å ha fokus på et annet tema som er mer dagsaktuelt er vi så klart behjelpelig med å flytte, bytte eller justere underveis.


  • Promotering: Vi tilbyr promotering i Facebook ads manager og via Google Ads. Her anbefaler vi at dere setter av et ekstra spendingsbudsjett pr. måned for å god rekkevidde ut til målgruppen. Her blir vi sammen enige om KPIer og setter parametre ut fra ønskelig mål. Det kan f.eks. være trafikk til nettside, størst mulig rekkevidde, likerklikk eller engasjement.
  • Rapportering: Vi måler alt vi gjør og rapportere kvartalsvis. Da tar vi ut statistikk over de ulike digitale kanalene og tolker dette. Om en merkevare har hatt større kampanjer utenom den vanlige månedlige innholdet (eks. lanseringskampanjer), rapporterer vi på disse også. På denne måten får vi en klar innsikt på hvordan innhold- og kampanjer blir mottatt av målgruppen og hva vi bør fokusere på i neste kvartal.Vi vil gjerne jobbe med DIN merkevare og har akkurat nå plass til et par faste kunder til. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, så kan vi fortelle mer om hva vi tror vi kan gjøre for akkurat dere!

Comments


bottom of page