top of page
Søk

Bak scenen med FLYteam

Vi jobber stadig med spennende og utfordrende kunder i ulike bransjer. Og bak hver post på sosiale medier ligger god planlegging og strukturert arbeid, men også mange kreative og innholdsrike (og ofte laaange) dager på film- og fotoopptak. Forskjellige kunder og produkter skaper ulike typer problemstillinger og dette fører til at vi ofte blir utfordret til å tenke utenfor boksen. Vi i FLYteam ser aldri problemer, kun løsninger!Å ha fotoopptak med is for eksempel.... Is smelter som kjent på null komma niks, og det krever at effektiviteten er på plass. Det gjør også at det blir mye gris og vanskelig å sette fra seg, så vi bruker blant annet hyssing, teip og laminert papir for å få til de motivene vi vil. Vi har mange roller på sett, og Malin hopper med glede opp på bordet som håndmodell for å sikre de perfekte bildene før isen smelter!

I FLYteamet verdsetter vi et godt arbeidsmiljø og gode relasjoner i gjengen ekstremt høyt. Når vi er på fotoopptak har vi det GØY, og når man har det gøy spirer gjerne kreativiteten litt ekstra.
Da vi for en tid tilbake hadde et opptak med Møllerens sin glutenfrie produktserie, hadde en klar visjon om en film vi ønsket å lage. For å få det til, måtte vi bruke kreativitet, stativ, samt pledd, to puffer, tålmodighet og god, gammel muskelkraft fra Camilla og Veronica:Ingen kan si at vi ikke er løsningsorienterte og får til det vi vil. Følg oss gjerne på sosiale medier for mer "bak scenen". Vi prøver å huske på å vise hverdagsglimt underveis.

Comments


bottom of page