Priser + presse

Vårt hovedfokus er alltid kundene våre, men i blant lokkes vi til å bli med på noen intervjuer eller andre sprell. Og hvis det kan gi deg litt mer kjennskap om oss, deler vi gjerne! Etter over 10 år i digital - og kommunikasjonsbransjen har vi gjort mye. Og det er ikke lett å samle alt sammen, men her deler vi noe fra minneboken - også skal vi prøve å oppdatere:

PRISER

VINNER | GULLENKEN

"ÅRETS RÅDGIVER" 2018

I 2019 vant Heidi prisen "Årets rådgiver" 2018 på Gullenken i Oslo, prisutdelingen for bransjen i Norge. Her et utdrag fra juryens begrunnelse: «Vinneren er virkelig en ringrev i faget og har jobbet profesjonelt med sosiale medier siden før det var etablert som et eget fag. Vedkommende er alltid tidlig ute med å se trender, tester ut og deler videre av sine erfaringer, med både sitt eget team og egne kunder, men også utover med bransjen som en helhet. Vinneren har et særegent bra visuelt blikk, og klarer å skape godt, engasjerende innhold for kunder som spenner fra merkevarer som kjøpesenter, dagligvare og byggevareleverandør.». Les mer her.

PRESSE

INTERVJU | BERGEN NÆRINGSRÅD SEPTEMBER 2020

Heidi ble intervjuet av Bergen Næringsråd om status under Covid-19. "Jeg har fått en bekreftelse på at vi er i tillitsbransjen, ikke reklamebransjen. Det har alltid vært viktig for oss å ha fokus på hvordan vi kan skape verdi for kundene, ikke hvordan de kan skape verdi for oss". Du kan lese mer av intervjuet her.