Presse + priser

Vårt hovedfokus er alltid kundene våre, men i blant lokkes vi til å bli med på noen intervjuer eller andre sprell. Og hvis det kan gi deg litt mer kjennskap om oss, deler vi gjerne! Etter over 10 år i digital - og kommunikasjonsbransjen har vi gjort mye. Og det er ikke lett å samle alt sammen, men her deler vi noe fra minneboken - også skal vi prøve å oppdatere:

PRESSE

IMG_0874.PNG

SPARRINGPOD

JANUAR 2021

Heidi ble intervjuet Hallgeir Gustavsen i Sparringpod om digital kultur, FLY sin historie, hva vi driver med, tanker om bransjen, litt om Heidi sin bakgrunn og verdier - og til slutt 20 personlige og spennende kjappe spørsmål. Gøy! Du kan høre intervjuet her.

Skjermbilde 2021-01-14 kl. 01.06.49.png

PRISER

VINNER | GULLENKEN

"ÅRETS RÅDGIVER" 2018

I 2019 vant Heidi prisen "Årets rådgiver 2018" på Gullenken i Oslo, prisutdelingen for bransjen i Norge. Her et utdrag fra juryens begrunnelse: «Vinneren er virkelig en ringrev i faget og har jobbet profesjonelt med sosiale medier siden før det var etablert som et eget fag. Vedkommende er alltid tidlig ute med å se trender, tester ut og deler videre av sine erfaringer, med både sitt eget team og egne kunder, men også utover med bransjen som en helhet. Vinneren har et særegent bra visuelt blikk, og klarer å skape godt, engasjerende innhold for kunder som spenner fra merkevarer som kjøpesenter, dagligvare og byggevareleverandør.». Les mer her.

2019-03-17 14.56.33-4.png