top of page
Søk

Lanseringskampanje for Møllerens

Den siste tiden har vi i FLYteam jobbet med en flott kampanje for Møllerens, nemlig en ny glutenfri produktserie. Det har vært stor etterspørsel etter flere, smakfulle glutenfrie alternativer i butikkhyllene. Nyhetene til Møllerens er saftige og supergode, og passer til alle måltider gjennom dagen. Ikke nok med det; de er ferdig på 1-2-3 og passer ypperlig i en hektisk hverdag!
Produktserien består av fire nydelige produkter; grove bagetter, myke havrebrød, pizzabunner og focaccia. Et viktig fokus var å få frem hvor raskt og enkelt produktene kunne brukes i en travel hverdag, og vi brukte mye tid på å lage til deilige scenarioer til både frokost, lunsj, middag og kvelds.
Lukk øynene og kjenn den herlige duften av nystekte bagetter, luftig focaccia med rosmarin, varme runde havrebrød og deilig italiensk pizza! FLYteam har selvsagt smakt på de herlige nyhetene, og har troen på at produktserien kommer til å slå godt an. Lanseringskampanjer er spennende og veldig gøy å jobbe med. Trenger du sparring eller konkret hjelp til en lansering, bistår vi gjerne!

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page