top of page
Søk

Den magiske øyen


Siden tidlig i vår har vi jobbet med den fantastiske øyen Osterøy, nærmere bestemt Visit Osterøy. Som du vet, har reiselivet hatt skikkelig tøffe tak i 2020. Og det har vært veldig fint å jobbe tett med aktørene på Osterøy som virkelig vil, satser og jobber hardt for å lykkes. For hver gang vi er på besøk, blir vi stadig mer betatt av naturen, kulturen - og ikke minst menneskene som bor og jobber der. Mottoet deres er "da ordna me". Det er faktisk ingenting som ikke kan ordnes hvis du spør en ekte ostring. Er det ikke fint?Vi har bistått lokale ildsjeler med strategi for kommunikasjon og synlighet, laget nettside (i ekspressfart), holdt kurs for ivrige aktører, holdt motivasjons-foredrag og fotosafari.
Vi har hatt flere oppfølgingskurs for lærevillige deltakere og latt oss imponere over engasjementet. Vi har også bistått med å lage innhold til sosiale medier gjennom våren, sommeren, høsten og nå i julen.Og nå er "Juløya Osterøy" virkelig på sitt fineste. På denne tiden som det nesten er mørkt hele døgnet, er det en helt spesiell, nesten litt trolsk stemning.Denne uken var vi på nytt på tur til Osterøy. Vårt nyeste tilskudd i FLYteam, Christin Eide fotograferte blant annet flotte jenter ikledd klær fra den lokale, strikkefabrikken Norlender ved Osterfjorden. Det er veldig inspirerende med lokale aktører med både tradisjoner og fremtidsvisjoner.I vakre Mjøsvågen er det julemarked og aktiviteter gjennom hele førjulstiden, og atmosfæren helt nydelig.


Det er vakre julelys over alt, bål, juledufter og smaker som bringer frem godfølelsen. Ahhh, som vi elsker jobben vår som får oppleve alt dette!Trenger DU foto eller film for din virksomhet? Ta kontakt med oss da vel?


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page