top of page
Vi er FLYteam

FLY Medier AS ble etablert i 2010 (først som ENK) av Heidi Sperre, og fra begynnelsen var kvalitet og verdiskapning førsteprioritet. Vi er ikke bedre enn det siste vi har gjort", er noe alle som jobber i FLYteam har hørt (altfor) mange ganger. I teamet finner du en gjeng med stor kompetanse innenfor relevante fagfelter, løsningsfokus og ikke minst brennende engasjement for å levere max hver eneste dag! Vi samarbeider med andre byråer og frilansere, og knytte til oss ressurser når det er behov for det. Vi kan derfor ta på oss både små og store oppdrag for kunder i ulike bransjer.​

Her er noen av de som er mer eller mindre tilknyttet og en del av FLYteam pr. i dag:

Birthe Midtun.jpg

BYRÅLEDER
RÅDGIVER + TEKST

Birthe er utdannet journalist og har studert strategisk forretningsutvikling og innovasjon på BI. Hun har jobbet som sjefredaktør i ulike reise- og boligmagasiner, som kommunikasjonsansvarlig i et stort, nordisk konsern og som journalist i nyhetsbyrå. Sist jobbet hun som senior kommunikasjonsrådgiver i forskningsinstituttet SINTEF, der hun har spredt kunnskap om digitalisering, teknologiutvikling og -forskning. Birthe er en mester på å finne riktig og konkret budskap til alle målgrupper.

 

Birthe elsker å skape resultater ved hjelp av målrettet kommunikasjon. Hun er klar for å hjelpe deg til å nå dine mål. 

EIER / STYRELEDER
RÅDGIVER

Heidi er gründeren av FLY og brenner for verdiskapning. Hun er digital sosiolog med mastergrad i samfunnsarbeid med spesialisering i sosiale medier. I 2020 tok hun et masterprogram om endringsledelse, innovasjon og omstilling på NHH og i 2021 et masterkurs på NHH om digitalisering og bærekraft. Heidi elsker å kombinere strategiarbeid og ny kunnskap med kommunikasjon for våre kunder. Hun har lang praktisk erfaring i mange ulike bransjer, og er ofte "hands on" med både foto, grafisk arbeid og tekst. Men aller mest jobber hun med foredrag, rådgivning og merkevarebygging i en tid med endring - som gir nye muligheter. 

 

Heidi ble kåret til «årets sosiale medier rådgiver» på Gullenken i 2018. Les mer om Heidi her

heidi sperre bw3.jpg
IMG_0850.PNG
Christina.jpg

Christina Gjertsen

FOTOGRAF 

Christina er virkelig en fantastisk ressurs i teamet. Hun er en drøm å jobbe med fordi hun er lydhør, positiv, kreativ, sporty og fleksibel. Hun har ideer og løsninger der andre ser utfordringer. Og aller viktigst: bildene taler for seg selv, det er kvalitet i ypperste klasse.  

 

Christina er utdannet fra Nordic School of Photography, og har både kunstnerisk og kommersiell kompetanse som kundene våre nyter godt av.

christin.png

Christin Eide

FOTOGRAF 

Christin er en fotograf i særklasse. Hun har et helt eget blikk for locations, motiver - og ikke minst de viktige øyeblikkene. Enten hun står på et fjell med et brudepar eller på et bord og tar bilde av et matfat, er hun gnistrende engasjert - og gir seg ikke før hun fanger de optimale bildene.

 

Christin har fått mange utmerkelser og priser, blant annet ble hun kåret til Årets fotograf av Norges Fotografforbund i 2014 og Årets fotograf i Bergen av Bergens Fotograflaug 2022.

veronica.jpg

Veronica Esquivel Holm

INNHOLDSPRODUSENT

FOTO + FILM

Veronica er en skikkelig allrounder som kan brukes til det meste! Hun har bachelor i markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania Bergen, og elsker mulighetene med digital kommunikasjon og sosiale kanaler. Hun lager nettsider, men jobber aller mest med innholdsproduksjon og drift av sosiale medier for våre faste kunder. Hun elsker friluftsliv, og dyrker også interessen for foto og film på tur  - gjerne med en kundeoppgave eller to med i sekken.

Veronica er hyggelig, pålitelig og ryddig, og ikke minst: hun lærer fort og setter seg godt inn i kundenes behov og ønsker for å skreddersy den beste leveransen. 

bottom of page