top of page
Vi er FLYteam

FLY ble etablert i 2010 av Heidi Sperre, og fra begynnelsen var kvalitet og verdiskapning førsteprioritet.

"Vi er ikke bedre enn det siste vi har gjort", er noe alle som jobber i FLYteam har hørt (altfor) mange ganger. 

I teamet finner du en gjeng med stor kompetanse innenfor relevante fagfelter, løsningsfokus og ikke minst brennende engasjement for å levere max hver eneste dag! Vi samarbeider med andre byråer og frilansere, og knytte til oss ressurser når det er behov for det. Vi kan derfor ta på oss både små og store oppdrag for kunder i ulike bransjer.​

Her er noen av de som er mer eller mindre tilknyttet og en del av FLYteam pr. i dag:

heidi sperre bw3.jpg

DAGLIG LEDER FLY AS

RÅDGIVER

Heidi er gründeren av FLY og brenner for verdiskapning. Hun er digital sosiolog med mastergrad i samfunnsarbeid med spesialisering i sosiale medier. I 2020 tok hun et masterprogram om endringsledelse, innovasjon og omstilling på NHH og i 2021 et masterkurs på NHH om digitalisering og bærekraft. Heidi elsker å kombinere strategiarbeid og ny kunnskap med kommunikasjon for våre kunder. Hun har lang praktisk erfaring i mange ulike bransjer, og er ofte "hand on" med både foto, grafisk arbeid og tekst. Men aller mest jobber hun med rådgivning, forretningsutvikling , merkevarebygging og markedsføring i en tid med endring - som gir nye muligheter. Disse vil hun optimalisere med deg!

 

Heidi ble kåret til «årets sosiale medier rådgiver» på Gullenken i 2018. Les mer om Heidi her

camilla.jpg

PROSJEKTLEDER 

GRAFISK DESIGNER + TEKST

Camilla er en prosjektleder som er kreativ, tålmodig og ikke minst har orden i sysakene. Hun har bachelor i journalistikk fra Kingston University i England og en fagskoleutdanning i grafisk design ved Høyskolen Kristiania Bergen. Hun behersker like godt trykk og magasin som digital uttrykksform. Camilla er en lagspiller som tar ansvar og stiller opp på det meste. Hun løser det som trengs og går den ekstra milen for at kundene våre skal bli fornøyd. 

Camilla er nyskapende og modig, så her får du en god sparringspartner.  Camilla vant SRF Kuben for beste studentarbeid i 2019 som redaktør for magasinet Egenart.

IMG_0850.PNG
veronica.jpg

Veronica Esquivel Holm

INNHOLDSPRODUSENT

FOTO + FILM

Veronica er en skikkelig allrounder som kan brukes til det meste! Hun har bachelor i markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania Bergen, og elsker mulighetene med digital kommunikasjon og sosiale kanaler. Hun lager nettsider, men jobber aller mest med innholdsproduksjon og drift av sosiale medier for våre faste kunder. Hun elsker friluftsliv, og dyrker også interessen for foto og film på tur  - gjerne med en kundeoppgave eller to med i sekken.

Veronica er hyggelig, pålitelig og ryddig, og ikke minst: hun lærer fort og setter seg godt inn i kundenes behov og ønsker for å skreddersy den beste leveransen. 

christin.png

Christin Eide

FOTOGRAF 

Christin er en fotograf i særklasse. Hun har et helt eget blikk for locations, motiver - og ikke minst de viktige øyeblikkene. Enten hun står på et fjell med et brudepar eller på et bord og tar bilde av et matfat, er hun gnistrende engasjert - og gir seg ikke før hun fanger de optimale bildene.

 

Christin har fått mange utmerkelser og priser, blant annet ble hun kåret til Årets fotograf av Norges Fotografforbund i 2014 og Årets fotograf i Bergen av Bergens Fotograflaug 2022.

Christina.jpg

Christina Gjertsen

FOTOGRAF 

Christina er vårt nyeste tilskudd, og virkelig en fantastisk ressurs å få ombord. Hun er en drøm å jobbe med fordi hun er lydhør, positiv, kreativ, sporty og fleksibel. Hun har ideer og løsninger der andre ser utfordringer. Og aller viktigst: bildene taler for seg selv, det er kvalitet i ypperste klasse. 

 

Christina er utdannet fra Nordic School of Photography, og har både kunstnerisk og kommersiell kompetanse som kundene våre nyter godt av.

bottom of page