Vi er FLYteam

FLY ble etablert i 2010 av Heidi Sperre, og fra begynnelsen var kvalitet og verdiskapning førsteprioritet.

"Vi er ikke bedre enn det siste vi har gjort", er noe alle som jobber i FLYteam har hørt (altfor) mange ganger. 

I teamet finner du en gjeng med stor kompetanse innenfor relevante fagfelter, løsningsfokus og ikke minst brennende engasjement for å levere max hver eneste dag! Vi samarbeider også med andre byråer og ressurser når det er behov for det. Vi kan derfor ta på oss både små og store oppdrag for kunder i ulike bransjer.​ Her FLYteam pr. i dag:

heidi sperre bw3.jpg

DAGLIG LEDER FLY AS +

RÅDGIVER

Heidi er gründeren av FLY og brenner for verdiskapning. Hun er digital sosiolog med mastergrad i samfunnsarbeid med spesialisering i sosiale medier. I 2020 tok hun et masterprogram om endringsledelse, innovasjon og omstilling på NHH, og elsker å kombinere strategiarbeid med kommunikasjon. Hun har lang praktisk erfaring med mange ulike kunder i forskjellige bransjer og er ofte "hand on" med både foto, grafisk arbeid og tekster. Hun er også veldig opptatt av forretningsutvikling, merkevarebygging, markedsføring i en tid med endring - som gir nye muligheter. Disse vil hun optimalisere med deg! Heidi ble kåret til «årets sosiale medier rådgiver» på Gullenken i 2018. Les mer om Heidi her

Malin-3_edited.jpg

Malin Nilsen

FOTOGRAF

FILM + FOTO

Malin er et kreativt, friskt pust - med positiv innstilling og mye humor. Hun er grafisk designer og fotograf med spisskompetanse på video. Hun kan lage alt fra korte snutter til sosiale medier til større produksjoner. Hun tar regi om det trengs, sikrer alle perspektiver, og er en racer med drone. Malin har også sikkerhetskurs offshore - og tar gjerne oppdrag i oljebransjen. Malin er trygg og fleksibel, og oppleves av våre kunder som lett å samarbeide med, løsningsorientert, effektiv og pliktoppfyllende - og forstår kjapt kundene og merkevarene FLY jobber med.

Silje Brandsøy

PROSJEKTLEDER +

PERFORMANCE

Silje er en faglig tungvekter med mastergrad i digital kommunikasjonsledelse og markedsføring og fersk sertifisering fra London Business School i "Mastering Digital marketing - SEO, SEM, Social media and beyond". Silje elsker datadrevet markedsføring og kommunikasjon - og hennes store engasjement er å følge med på alt av trender og teknologiske muligheter. Hun har også bakgrunn som filmfotograf, og trår gjerne til med filmoppdrag også. Hun har jobbet med store og små nasjonale og internasjonale kunder og ivrer like mye for hvert eneste oppdrag. 

IMG_0850.PNG
camilla.jpg

PROSJEKTLEDER +

GRAFISK DESIGNER

Camilla er en prosjektleder som er både kreativ og tålmodig - og ikke minst har orden i sysakene. Hun setter seg inn i hver enkelt merkevare og kommer stadig med spennende innfallsvinkler og ideer. Camilla er  er også grafisk designer og behersker like godt trykk, magasin og digital uttrykksform. Camilla er nyskapende og modig, så her får du en god sparringspartner. Hun er også pålitelig og en god lagspiller. Camilla  vant SRF Kuben for beste studentarbeid i 2019.

gunn.jpg

Gunn K. Monsen

FOTOGRAF + 

INNHOLDSPRODUSENT

​Gunn forteller ekte historier og gir merkevarer liv og personlighet. Den estetiske sansen til Gunn er helt magisk, og hun kan faktisk gjøre gull av gråstein! Selv alle de årene hun studerte design eller var gründer og drev butikk, visste hun at det er gjennom linsen på et kamera historiene fortelles. Hun er også en “people`s person”, alle liker Gunn.

christin.png

Christin Eide

FOTOGRAF 

Christin er en fotograf i særklasse. Hun har et helt eget blikk for locations, motiver - og ikke minst de viktige øyeblikkene. Enten hun står på et fjell med et brudepar eller på et bord og tar bilde av et matfat, er hun gnistrende engasjert - og gir seg ikke før hun fanger de optimale bildene. Christin har fått mange utmerkelser og priser, blant annet ble hun kåret til Årets fotograf av Norges Fotografforbund i 2014.