Andre sier dette

Det er ikke så stilig å skryte av seg selv,

så derfor lar vi noen av kundene våre få gjøre det.

Vi i Møbelringen Studio Stavanger er svært godt fornøyde med samarbeidet vi hadde med Fly AS. Det resulterte i en fantastisk åpning av ny butikk. Vi oppnådde økt kundetrafikk, meget gode visningstall på annonsene de laget, og mange nye følgere både på Facebook og Instagram. FLY laget gode planer, var alltid tilgjengelige, fulgte opp og kom med gode løsningsforslag for å få mest mulig ut av markedsføringen. Jeg kan virkelig anbefale FLY AS!

 

JØRAN VINNINGLAND 

VAREHUSSJEF MØBELRINGEN STUDIO STAVANGER 

Møbelringen.png

Fly AS har bistått Tide Buss AS med strategi for sosiale medier, innholdsproduksjon, herunder idé, produksjon av tekst/bilde/video, publisering, måling og dertil justeringer, samt rapportering. Vi har oppnådd gode resultater med mye positiv synlighet, gode tilbakemeldinger fra kunder og ansatte, og Fly har gjennom jobben som er gjort i sosiale medier vært med å bygge opp merkevarene digitalt. Samarbeidet med Fly har vært profesjonelt, fleksibelt og med gode råd underveis. Fly har vært til å stole på, jobbet seg raskt opp god kjennskap til produktene og har vært svært selvgående gjennom hele samarbeidet. Vi har kunnet stole på at det som er planlagt og produsert er gjennomtenkt, profesjonelt og korrekt.

TRINE STANGHELLE,

MARKEDSSJEF I TIDE

Utviklingen på digitale flater og sosiale medier har vært knallbra for Sartor Storsenter siden vi startet opp samarbeidet med FLY AS i 2015. 

 

Aktivitetsnivået, kvaliteten og ikke minst gjennomføringen av arrangementer er blitt løftet til nye høyder, og viser hvordan riktig bruk av sosiale medier kan gi et positivt løft og salgsutløsende effekt for butikkene våre. Vi hadde et ønske om å bli et av Norges beste kjøpesentre på sosiale medier, og det mener vi at vi har klart sammen med FLY AS.

HANS JARLE EINARSEN, 

MARKEDSSJEF PÅ SARTOR STORSENTER

sartor.png

Bidraget fra FLY har omfattet både overordnet strategisk rådgivning og rapportering, i tillegg til planlegging, produksjon og publisering av daglig innhold på Facebook og Instagram/Instastory.

 

FLY har æren for at Sartor har vært blant de fremste kjøpesentrene innen sosiale medier. Jeg kan på det sterkeste anbefale Fly som samarbeidspartner innen sosiale medier.

  

THOMAS SKÅLNES

DIREKTØR PÅ SARTOR STORSENTER