LEDIG STILLING

FLY søker kontorsjef / prosjektleder!

Har du erfaring fra reklame- eller designbyrå, og kan lede digitale prosjekter? Vi ønsker oss en dreven prosjektleder som har god struktur, er opptatt av kundeservice og som er god til å motivere dine kollegaer. Som prosjektleder er du teamets viktigste støttespiller. Du vil jobbe selvstendig med å delegere og kvalitetssikre oppgaver, og lede og gjennomføre prosjektene etter avtalt framdrift og budsjett. Du har god forståelse for briefer, estimater, fremdrift, kvalitet og god prosjektøkonomi. Du er kjent med hvordan kreative jobber, og evner å legge en plan for hvordan én idé kan ferdigstilles på en effektiv og lønnsom måte. Du må kunne sjonglere mange prosjektballer samtidig, like å pushe deg selv og ha stor gjennomføringsevne.

Viktige egenskaper er at du har kommersiell teft, er strukturert, tydelig og serviceinnstilt. Du evner å holde oversikt i en hektisk hverdag, er god på å prioritere og  holder hodet kaldt. Prosjektlederens jobb er å sørge for godt samspill mellom teamet internt og andre involverte i prosjekter, og sikre at prosjekter gjennomføres så smidig som mulig. Dette innebærer ansvar for prosjektet som helhet, samt å bistå med innsalg og utarbeidelse av tilbud til potensielle kunder.

Vi tror du har erfaring fra kreativt byrå og har jobbet med  produksjon av ulike design- og reklametjenester – både tradisjonelle og digitale prosjekter. I tillegg til et stort bransjenettverk og oversikt over leverandører innenfor reklame/film/foto/teknisk utvikling.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, herlige kolleger, mye frihet under ansvar og fokus på faglig utvikling. Du vil jobbe på kontoret vårt på Paradis, men kan også ha hjemmekontor i blant.

Du trigges av å skape noe, uansett om det er flere prosjekter eller de beste idéene. Hos oss blir du ikke en statist i et stort maskineri, du får en hovedrolle i FLY sin fremtid.Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke i dag! Sammen skal vi skape den beste .....

ORG.NR. 911 738 368

PARADISLEITET 5, 5231 BERGEN

FLY©2020