Fly team

heidi2
HEIDI SPERRE
Daglig leder, eier og rådgiver

Digital sosiolog med mastergrad i community work med spesialisering i sosiale medier. Hun har lang praktisk erfaring med merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon, både fra byrå og egen virksomhet. Heidi ble som en av tre nominert som «årets sosiale medier rådgiver» på Gullenken Social Media Awards i 2017.

gunn2
GUNN K. MONSEN
Innholdsprodusent

Gunn forteller ekte historier med både kamera og tekst, og fanger øyeblikkene som gir merkevarer liv og personlighet. Hun er også en “peoples person”, alle liker Gunn. Hun har videre erfaring som gründer, og finner stadig den unike krysningen mellom nyskapende, kreativt – og innhold som selger.

Elise2
ELISE ÅRDAL
Innholdsprodusent

Elise har bachelor i media og utdanning i dokumentarfoto og er en tøff allrounder med kunstneriske og kreative sider. Hun er vant til å jobbe på mange ulike oppdrag som lokalavisjournalist i høyt tempo og korte deadlines, noe som kommer veldig godt med for FLY sine kunder i den digitale verden.

malin fly
MALIN NILSEN
Innholdsprodusent

Malin er et kreativt, friskt pust inn i FLY. Hun har spisskompetanse på video, og kan lage alt fra korte snutter til Facebook og Instagram til større produksjoner. Samtidig har hun gode kunnskaper på grafisk design og et estetisk godt blikk. Hun har også sikkerhetskurs offshore og tar gjerne mediarelaterte oppdrag i oljebransjen.