HELDAGSKURS I DIGITAL MARKEDSFØRING 9.NOVEMBER

Synes du digital markedsføring og sosiale medier er forvirrende og overveldende? Du skjønner at du MÅ henge deg på, men vet ikke helt hvordan og hvor? Eller er du kanskje ganske flink allerede, men trenger å få et lite spark for å gjøre noe nytt, litt bedre og enda mer målrettet? Vil du lære å bruke de digitale kanalene og verktøyene på en mest mulig effektiv måte?

 

Vi har kurset som kan hjelpe deg! Dette er en sjelden mulighet til å få kunnskapen og erfaringen vår, det som til vanlig er forbehold våre kunder.  I kurset vår du praktiske tips og opplæring i favorittverktøyene og appene som fungerer best gjennom praktiske øvelser. Vi vil også hjelpe deg å strukturer og legge planer fremover. Og viktigst av alt; vi viser hvordan du kan lage innhold og aktiviteter som gir deg flere og mer lojale kunder – og dermed mer salg. Bli med på en skikkelig digital opprydning og kickstart for 2018!

Om kursholderne

HEIDI SPERRE

Digital sosiolog med mastergrad i community work med spesialisering i sosiale medier. Hun har lang praktisk erfaring med merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon, både fra byrå og egen virksomhet. Heidi er «hands-on», så i tillegg til å være strateg, skriver hun også tekst, fotograferer og lager visuelle uttrykk for sin kunder. Heidi ble som en av tre nominert som «årets sosiale medier rådgiver» på Gullenken Social Media Awards i 2017.

GUNN MONSEN

Gunn forteller ekte historier med både kamera og tekst, og fanger øyeblikkene som gir merkevarer liv og personlighet. Hun er en estetiker til fingerspissene og kreativ som få, og finner garantert nye innfallsvinkler for din merkevare. Hun har også erfaring som gründer, og finner stadig den unike krysningen mellom nyskapende, kreativt – og innhold som selger.

TIDLIGERE DELTAKERE SIER:

BEGRENSET ANTALL PLASSER  – MELD DEG PÅ HER: